Om mig

Hej!

Bild 2013-12-13 kl. 09.52

Vad behöver vi av en skola idag? Vad VILL vi ha? Vilken framtid rustar vi våra barn och ungdomar inför? Är skolan en spegel av samhället eller en katalysator för det samhälle vi önskar oss?

Vilka miljöer främjar lärande? För lärare, för elever? Hur ser vi till att skolan blir en lärande organisation på alla nivåer?

Jag heter Janna Scheéle och arbetar sedan augusti 2013 som Utvecklingsledare på Barn & Utbildningsförvaltningen i Östersund, där jag tillsammans med kunniga kollegor arbetar med och för skolutveckling i grundskola och förskola. Jag har en bakgrund som lärare och lärarcoach i Stockholm.

Den här bloggen kommer till största delen att handla om skola och samhälle och allt som hör därtill.

rättvisa

Om du vill kontakta mig, kan du göra det på följande sätt:

E-post: jannascheele@gmail.com
Twitter: @jannascheele
Se också: www.teachersacrossborders.se

 

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens.

2 reaktion på “Om mig

  1. Hej Janna,
    Googlar på utbildning för att bli utvecklingsledare och det verkar inte finnas direkt… Vad jag förstår är du utvecklingsledare inom skolan i Östersund.
    Jag arbetar med helt andra delar i Göteborgs Stad. Men jag undrar vad du har för utbildning bakom dig just i form av utveckling och ledare. Eller ligger det dels i den personligheten? Såå glad om du vill svara mig – det går bra helt utanför blogger 😉 direkt till min mail 🙂 Tack !! Mvh Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *